Blog

Din markedsplass for å kjøpe og selge håndlagde ting.

Dørkrans sommer liten hage landlig naturlig blomstereng | Etsy

Kinesiske lykter og fe lys, stearinlys og flytende stearinlys, hengende dekorasjon laget av glass, flasker osv. Ideer til stemning på grillfest og sommerfest.

Vår, sommer, høst og vinter – denne sfæriske brudebuketten laget av dahliaer, roser, hortensiaer og mange andre velduftende blomsterprøver er en ekte allrounder og allround-favoritt på grunn av det subtile fargevalget – uansett hvilken måned du gifter deg med.

Naturlig påskedekorasjon med påskelilje i glasskrukke

Uten navn

Skandinavisk trekulekrans: Vårdekorasjoner kan være fantastisk enkle. Trekulekransen er en enkel dekorasjon i Scandi-stil. Skandi-kransen er egnet som en enkel veggdekorasjon eller som en ide om vindusdekorasjon. Avhengig av sesong, kan forskjellige figurer festes til tresnoren. Med fugl er det en vakker vårkrans. En påskekrans med påskeharen. Treperlekransen er derfor ikke bare egnet som vårdekorasjon.

Vindusdekorasjoner sommerideer fisk sy garland tinker maritim

Ting å vurdere for alle en vakker hage Grunnleggende prinsipper for hagedesign Ta med den japanske følelsen inn i hagen din med disse grunnleggende trinnene. Først av alt, ta det beste fra naturen. Det vil si, hold ting så naturlig som mulig i hagen din og unngå å inkludere ting som kan forstyrre dette naturlige utseendet … # Büşra

Blomsterpotte laget av blikkbokser og ispinner: Disse dekorative blomsterpottene gjør små planter veldig store. Vi viser deg hvordan du lager vårpynt med barn. # vårdekorasjon #upcycling # ispinner

Inngangsdøren til bryllupet – # Sjekk mer på s3.diydecors.onli …

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close
Close